Kommende arrangementer

Vis tidligere arrangementer+

Norges Vels gründerpris

  • 1. juni 2023 00:00-00:00

Arrangør: Norges vel

For 2023 har Norges Vel valgt JORD som tema for årets Gründerpris. Bli med oss i jakten på jordgründeren – nominer innen 1. juni.

Les mer om arrangementet

My Project 1 13

Urban Farms: Bærekraftig matproduksjon i urbane strøk

  • 5. juni 2023 10:00-15:00

Arrangør: Urban Farms-prosjektet

Bønder og byen : Symbiose eller eksistensiell konflikt? Voksende byer har en tendens til å konsumere landbruksareal på sin vei for å skape rom for flere folk og mer infrastruktur. Forskningsprosjektet Urban Farms har undersøkt om bønder og byen kan smelte sammen i en produktiv symbiose i stedet for å ende i en eksistensiell konflikt. Nå kan du ta del i kunnskapen når prosjektet avholder sitt avslutningsseminar der vi deler lærdom fra bønder, forskere og byfolk som har deltatt i arbeidet.

Påmelding

Introduksjonskurs i biodynamisk/naturlig birøkt

  • 17. juni 2023 10:00-14:00

Arrangør: Solhagen Biologisk dynamisk Forening
Sted: Solhagen, Åsbygdvegen 316, 2345 Ådalsbruk

Eric Brinkhof har mange års erfaring i birøkt på bienes premisser. Denne dagen vil du få et godt innblikk i en birøkt som tar bienes trivsel som utgangspunkt. Kurset er både teoretisk og praktisk. Vi skal snakke om bienes biologi, egnete bikuber, voksbygging, sverming og avl og vi skal ta en titt i ulike bikuber med fokus på disse temaer. Det blir servert økologisk lunsj og kaffe.

Les mer om arrangementet