Fagartikler (Mat: Storhusholdning)Fagartikkel|Landbruk|MatØkologisk sektor i nordiske og baltiske landSelv om økologisk vekst og virkemidler er forskjellig fra land til land så forventer alle landene at det vil bli betydelig vekst i salget av økologisk mat fram mot 2030.Fagartikkel|Landbruk|MatØkomat i hovedstaden - det skjer nåOslo er kåret til Europas miljøhovedstad i 2019. Kommunen skriver på hjemmesida: «Dette betyr at Oslo er en av Europas mest ambisiøse og handlekraftige byer innen miljø og klima, og ...Fagartikkel|MatØkologisk omlegging i storkjøkken - endring gjennom lagarbeidAlle kjøkken har sine særtrekk og sine spesielle vilkår.Fagartikkel|MatStrategier for omlegging til økologisk i storkjøkkenHvorfor legge om til økologisk? Her stiller vi spørsmålet: Hvordan? Fagartikkel|MatDet økologiske kjøkkenetÅ ta i bruk økologiske matvarer vil få praktiske konsekvenser i kjøkkenet. Det handler mye om endrede rutiner i arbeidsgang og tidsbruk i kjøkkenet.