Fagartikler (Mat: Næringsinnhold)Fagartikkel|Landbruk|Mat|Hage|Skolehage|MiljøGratis webinar: Biologisk mangfold som verktøy i økologisk dyrking Nyttedyr kan hjelpe oss med å kontrollere skadegjørere, sikre bedre avlinger og gjøre jorda mer robust. For å kunne gjøre en best mulig jobb må vi legge til rette for ...Fagartikkel|Landbruk|MatTindved - Nordens pasjonsfrukt Arbeid er i gang for å øke dyrkingen av tindved – også kalt Nordens pasjonsfrukt. Steve Saltermark i NLR Nord-Norge vil øke kunnskapen om og interessen for disse velsmakende og ...Fagartikkel|Landbruk|MatGod kvalitet med borNæringsstoffet bor (B) påvirker mange prosesser i plantene. Bormangel kan gi sterk misvekst. Slik mangel er et kjent fenomen for plantedyrkere i Norge, særlig innen grønnsaker, frukt og bær, men ...Fagartikkel|Landbruk|MatØkologisk mat - bedre enn ikke-økologisk mat?Det er umulig å svare et generelt ja eller nei på spørsmålet om økologisk mat er bedre eller sunnere enn annen mat ut fra den forskningen som fins i dag. ...Fagartikkel|MatØkologiske produkterØkologisk mat kjennetegnes først og fremst av den miljøvennlige måten de er laget på.