Tidligere arrangementer
Vis kommende arrangementerFrødyrking og sortsutvikling av grønnsaker
- 30. okt. 2017 08:30-16:30
Fagmøte torsdag 19. oktober: Omgraving av myr
- 19. okt. 2017 10:00-16:00
Omgraving av myr Metode, klimagassutslepp, avlingar, økonomi, tilskotsordningar
Innspillskonferanse: Norsk økologisk til hyllene!
- 18. okt. 2017 10:00-16:00
Konferansen er et av mange arrangement under høstens program Matens opprinnelse, et samarbeid mellom Vitenparken Campus Ås og de seks økologiske.

Smaken av eple og sider
- 17. okt. 2017 14:00-20:00
Vestlendingane har truleg laga sider like lenge som austlendingane har brygga øl.
Forskning og utvikling innen økologisk produksjon
- 17. okt. 2017 10:00-17:00
- 18. okt. 2017 10:00-14:30
Den nye grøne revolusjonen: Mot det høgproduktive og klimapositive framtidslandbruket
- 16. okt. 2017 10:00-16:00
Topp internasjonale namn innleiar i Storstova på Bryne på Verdas Matvaredag 16. oktober 2017 (kl. 10:00 – 16:00)

Grønnsaksdyrking
- 16. okt. 2017 10:00-16:00
I forbindelse med utstillingen Matens opprinnelse – en utstilling om det du spiser, inviterer vi til gratis kurs i økologisk grønnsaksdyrking – fordypning i ugrasbekjempelse,
Seminar: Plantemangfold, bønders rettigheter og Plantetraktaten
- 11. okt. 2017 11:30-16:00
TEMADAG OM KORN
- 26. sep. 2017 10:00-14:00
Kan lokalt produsert korn brukes til mat og hvordan kan lokale kornprodukter supplere annet matkorn og øke matmangfoldet? Hva skal til for å få en fungerende verdikjede? Hensikten med dette seminaret er å øke kunnskap om og interesse for økologisk og lokal matproduksjon.
Levende matjorduke
- 25. sep. 2017 09:00-17:00
- 26. sep. 2017 09:00-17:00
- 28. sep. 2017 09:00-17:00
- 29. sep. 2017 09:00-17:00
Nordiske økomelkdager
- 12. sep. 2017 08:30-21:00
- 13. sep. 2017
Fagdag om jord og eng
- 5. sep. 2017 10:00-16:00
Transforming food & farming – Making it Happen
- 5. sep. 2017 12:30-20:30
- 6. sep. 2017 09:00-17:00
- 7. sep. 2017 08:00-17:30
Matens opprinnelse - en utstilling om det du spiser
- 31. aug. 2017 12:00-15:30
Velkommen til Matens opprinnelse – En utstilling om det du spiser. Torsdag 31. august kl 12.00 inviterer vi alle til en smaksrik, musikalsk og jordnær utstillingsåpning på Vitenparken Campus Ås.
Seminar om melkesyre-fermentering av husdyrgjødsel
- 28. aug. 2017 11:00-13:30
- 29. aug. 2017 11:00-13:30
Foredragsholder: Jan Feersma, adm.dir. Agriton.
28 august: Landbrukets hus, Hollendergt 5, 0190 Oslo kl 11-13.30. Påmelding før 15.08: http://www.deltager.no/fermenteringsseminar_Oslo
29 august: NLR Rogaland, Genoloftet , Postvegen 212 kl 11-13.30. Påmelding: http://www.deltager.no/fermenteringsseminar_Klepp
Årets kjøkkenhagedag: En reise over og under jorda
- 27. aug. 2017 12:00-17:00
27. august på Tingvoll gard blir både en reise over og under jorda. Tingvoll Økopark, NORSØK og 4H Vågbø lover er en dag full av mange opplevelser og gode smaker.